můj narcismus aneb úvodní slovo

23. května 2017 v 21:03 | Magdaléna H
S myšlenkou založit si foodblog si hraju už asi dva roky (zhruba od té doby, co nejím zvířátka).
Reálné uskutečnění jsem odkládala na dobu ,,po maturitě," ,,po prvním semestru," ,,po druhém semestru," ... a konec druhého semestru je tady, a tak ho zakládám.
Nechť je mi místem, kde svou prokrastinaci uplatním v praxi poměrně přijatelným způsobem a nechť je Vám místem, kde Vaše mozečky budou inspirovány!.)

Jmenuju se Magdaléna. Je mi 20, bydlím v barevné Ostravě, odkud nechci utéct,
protože pokud by to tak dělal každý, reálně tady nikdo nezůstane.
Sním o tom, že si otevřu sociálně-kulturní centrum, penzion nebo kavárno-čítárnu nebo třeba všechno dohromady.
Jsem ujetá na fíky, modřiny na nohou, antikvariáty, plátěné tašky, kočky a obrázkové ponožky.
Naivně si myslím, že se můžu podílet na změně věcí k lepšímu.
Studuju sociologii a jednou ji chci i přednášet, poněvadž tenhle obor zbožňuju.
Flirtuju s žurnalistikou a sem tam sepíšu nějaký článek nebo rozhovor. Časem třeba víc.
Pokud nic z toho neklape, budu vařit. Někde. Pro někoho. Nejlíp pro všechny.
Vaření je pro mě psychoterapie a přikládám mu až přehnaně velký význam, neboť ve chvílích, kdy nic nevychází, jak má, nabízí vaření něco tak uspokojivého jako vidět okamžitě před sebou výsledek své práce a pak si ho ještě užít.

Nejsem vegan, ale vařím a jím převážně vegansky.
Nechci se ale striktně onálepkovat a být pokrytec, když si dám babiččinu buchtu z vajíček.

Proč 'sophisticated anarchist'?
Protože výsledek mého vaření může vypadat sofistikovaně, ale průběh je něco, u čeho by mě nikdo neměl vidět, něco, u čeho jsou ztráty na nádobí, cti, apetitu a občas i na životech. Ale i to je dokumentováno. Díky, Jardo, díky, mami.

Rubriky s Katčiným alkoholismem se není třeba bát. Mám zkrátka kamarádku, kterou mám moc ráda a ona má zase moc ráda absinth a občas s ním vymýšlí bizarní, ale dokonalé drinky. Nestává se to moc často, tak dvakrát do roka, ale chci to dokumentovat. Tak.

Prostalkujte si to tady bez ostychu a tak stejně se mě neostýchejte kontaktovat:
magdalena.hajduckova@gmail.com // www.facebook.com/profil.nenalezen
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama