Červen 2017

Kari mandlová cizrna s rýžovými nudlemi a kokosovou rýží & záchrana nezralého avokáda

4. června 2017 v 19:05 | Magdaléna H |  obědy
Znáte ten nelibý pocit, když koupíte tvrdší avokádo, necháváte ho dozrát den, necháváte ho dozrát dva dny, necháváte ho dozrát pět dní, necháváte ho dozrát týden, dáváte k němu jablka, protože se to někde dočtete, a ono stejně nedozraje? Úplná finální nelibost pak přichází zároveň s uvědoměním, že tvrdé avokádo není vůbec dobré.
Pak se ale spojí absolutní averze k vyhazování potravin s občas lehce bizarní vynalézavostí a do avokádo usmažíte.

// počet zdravotních újm: -
// počet hysterických záchvatů: -
// počet rozbitých věcí: skleněná kořenka na kari
// počet zašpiněných věcí nezahrnující běžně zcela zašpiněnou kuchyň: kuchyňská linka je žlutá od kari

Recept v celém článku.